Βαρεμένος: Δεν μπορείτε να αγγίξετε ούτε το νυχάκι μας μιλώντας για πατριωτισμό

«Κανείς δεν μπορεί να αγγίξει ούτε το νυχάκι μας, το νύχι αυτής της παράταξης μιλώντας για πατριωτισμό».

 

Σε αυτήν την τραγελαφική δήλωση προχώρησε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Γιώργος Βαρεμένος μιλώντας στην πρωινή εκπομπή της δημόσιας τηλεόρασης.

 

Ερωτηθείς από την παρουσιάστρια της εκπομπής για το αν τα εθνικά θέματα οφείλουν να είναι πάνω από την κομματική αντιπαράθεση, ο βουλευτής της αξιωματικής αντιπολιτεύσεως απάντησε:

 

«Συμφωνώ απόλυτα, από την πλευρά μας, από την πλευρά μας το κάνουμε και κανείς δεν μπορεί να αγγίξει ούτε το νυχάκι μας, το νύχι αυτής της παράταξης μιλώντας για πατριωτισμό».

 

Ο Διευθυντής του Γραφείου Τύπου της Νέας Δημοκρατίας Νίκος Ρωμανός που συμμετείχε στην συζήτηση, απευθυνόμενος στο βουλευτή της αξιωματικής αντιπολιτεύσεως τον ρώτησε αν ο ίδιος προσωπικώς νιώθει την ανάγκη να ζητήσει συγγνώμη για την υιοθέτηση των τουρκικών fake news για το νεκρό κοριτσάκι στη νησίδα του Έβρου.

 

«Ειδικά προσωπικά, ειδικά προσωπικά, επιπλέον προσωπικά, ακούστε να δείτε... Ακούστε, θα σας πω. Ειδικά προσωπικά δεν μπορείτε εσείς να με αγγίξετε και να στηρίξετε το στόμα σας τώρα εδώ, αν θέλετε αρραγές εθνικό μέτωπο. Ειδικά σας λέω, θα με αφήσετε να μιλήσω, θα μ' αφήσετε να μιλήσω. Ειδικά προσωπικά εσείς πρέπει να σιωπάτε μπροστά σε μένα» δήλωσε ο βουλευτής της αξιωματικής αντιπολιτεύσεως.

 

Η σοβαρότητά του όμως κρίνεται ελλιποβαρής ιδίως εάν κάποιος ανατρέξει στις πρόσφατες δηλώσεις του στην πρωινή εκπομπή του τηλεοπτικού σταθμού MEGA αναφορικώς με το περιστατικό στη νησίδα του Έβρου, όπου υποστήριξε ότι δε θα μπει σε λεπτομέρειες διότι η κυβέρνηση είναι ικανή να δημιουργήσει λόγω βλακείας άλλου είδους προβλήματα:

 

«Εγώ όπως είδατε απέφυγα να επισέλθω σε λεπτομέρειες για τον Έβρο διότι αυτοί εδώ οι κυβερνώντες ακόμη και για λόγο βλακείας μπορεί να δημιουργήσουν πρόβλημα άλλου είδους. Σε κάποια θέματα μπορεί να υπάρξει και απαλλαγή λόγω βλακείας».

 

Δείτε το video:

 

 

 

 

Δείτε την ανάρτηση στο facebook, στον παρακάτω σύνδεσμο:

 

https://www.facebook.com/omadaalithias/videos/610037504107231