Βασιλακόπουλος: Δεν είναι το υγειονομικό το ισχυρό στοιχείο του Πολάκη

Λάβρος κατά του πρώην αναπληρωτή υπουργού Υγείας της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ Παύλου Πολάκη, εμφανίστηκε ο καθηγητής Πνευμονολογίας και Εντατικής Θεραπείας της Ιατρικής Σχολής Πανεπιστημίου Αθηνών Θεόδωρος Βασιλακόπουλος κατά την παρουσία του στη βραδυνή εκπομπή του τηλεοπτικού σταθμού Action24.

 

Κατόπιν της γνωστοποίησης της νόσησης του Άδωνι Γεωργιάδη από κορονοϊό, ο Παύλος Πολάκης έσπευσε να τον συμβουλεύσει να λάβει ένα συγκεκριμένο φάρμακο, την ηβερμεκτίνη. Απαντώντας στην ερώτηση της παρουσιάστριας της εκπομπής αν υπάρχει φάρμακο που θεραπεύει τον κορονοϊό το οποίο δεν είναι εγκεκριμένο και δεν συστήνεται, ο κ. Βασιλακόπουλος δήλωσε χωρίς περιστροφές πως δε θέλει να σχολιάσει τις υγειονομικές συμβουλές του κυρίου Πολάκη και πως θα ήταν καλύτερα για αυτόν να μείνει σε πράγματα που γνωρίζει, όπως η οργάνωση διαδηλώσεων και καταλήψεων.

 

Αυτά είναι τα δηκτικά σχόλια του κ. Βασιλακόπουλου με στόχο τον κ. Πολάκη:

 

«Θα ηθελα να μην σχολιάσω τις υγειονομικές συμβουλές του κυρίου Πολάκη, είναι προτιμότερο να ασχοληθεί με πράγματα τα οποία γνωρίζει περισσότερο, όπως ας πούμε να οργανώσει καμμιά διαδήλωση, καμμιά κατάληψη, πράγματα στα οποία έχει ειδικευτεί όλα αυτά τα χρόνια. Δεν είναι το υγειονομικό το ισχυρό του στοιχείο.»

 

Όταν η παρουσιάστρια της εκπομπής του επισήμανε πως ο πρώην αναπληρωτής υπουργός Υγείας της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ προτείνει ένα φάρμακο κατά του κορονοϊού, ο καθηγητής Πνευμονολογίας και Εντατικής Θεραπείας της Ιατρικής Σχολής Πανεπιστημίου Αθηνών απάντησε με νόημα:

 

«Εντάξει, προφανώς λοιπόν είναι ένα φάρμακο στο οποίο ο κύριος Πολάκης δίνει τα λεφτά του, η υπόλοιπη επιστημονική κοινότητα δεν τα βάζει τα λεφτά της. Τί να κάνουμε τώρα;»

 

Δείτε το video:

 

 

 

 

Δείτε την ανάρτηση στο facebook, στον παρακάτω σύνδεσμο:

 

https://www.facebook.com/omadaalithias/videos/1423703714673919