Βίτσας: Εμείς θέλουμε να σχηματίσουμε κυβέρνηση με ΠΑΣΟΚ, ΜέΡΑ25 και ΚΚΕ

Απολύτως σίγουρος για την συνεργασία με άλλα κόμματα με σκοπό τη δημιουργία της περίφημης προοδευτικής κυβέρνησης, εμφανίστηκε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρης Βίτσας.

 

Ο βουλευτής της αξιωματικής αντιπολιτεύσεως παρευρέθη στη βραδινή εκπομπή του τηλεοπτικού σταθμού ONE και δήλωσε πως ο ΣΥΡΙΖΑ επιθυμεί να είναι πρώτο κόμμα στις επόμενες εθνικές εκλογές και να σχηματίσει κυβέρνηση με άλλα δημοκρατικά κόμματα, δηλαδή το ΠΑΣΟΚ, το ΜέΡΑ25 και το ΚΚΕ, του οποίου μάλιστα έπλεξε το εγκώμιο, υποστηρίζοντας πως σε σπουδαίες στιγμές της Ιστορίας το πρώτο και το κύριο μέλημα του ΚΚΕ ήταν η πατρίδα:

 

«Εμείς θέλουμε να είμαστε πρώτο κόμμα και να σχηματίσουμε κυβέρνηση την οποία θα πάρουνε μέρος άλλα δημοκρατικό κόμματα, κάνω εγώ ένα βήμα παραπάνω και σας λέω. Αυτά είναι το ΚΙΝΑΛ-ΠΑΣΟΚ, ναι το ΠΑΣΟΚ, είναι το ΜέΡΑ25 και πρέπει να ομολογήσω γιατί προηγούμενα το 'χα ρίξει και λίγο στην πλάκα ότι εγώ έχω πολύ μεγάλη εμπιστοσύνη στο γεγονός ότι το ΚΚΕ σε σπουδαίες στιγμές, σε σπουδαίες στιγμές της Ιστορίας, έδειξε ότι το πρώτο και το κύριο ζήτημά του είναι η κοινωνία και η πατρίδα και μπορεί να συμβάλλει».

 

Μέχρι στιγμής ο κ. Βίτσας λογαριάζει χωρίς τον ξενοδόχο, αφού ο μεν Νίκος Ανδρουλάκης έχει ξεκαθαρίσει σε όλους τους τόνους ότι το ΠΑΣΟΚ δεν πρόκειται να συνεργαστεί με τον ΣΥΡΙΖΑ για τη δημιουργία κυβέρνησης συνεργασίας, ο δε Γιάννης Βαρουφάκης αντιδρά με σφοδρότητα στην υπογραφή της συμφωνίας οριοθέτησης της Αποκλειστικής Οικονομικής Ζώνης με την Αίγυπτο, λέγοντας χαρακτηριστικώς πως κακώς η Ελλάδα προχώρησε σε αυτην την συμφωνία.

 

Όσο για το ΚΚΕ, έχει ξεκαθαρίσει σε όλους τους τόνους ότι ποτέ δεν πρόκειται να συμβιβαστεί σε αυτό που λέγεται αστική δικαιοσύνη και δημοκρατία.

 

Δείτε το video:

 

 

 

 

Δείτε την ανάρτηση στο facebook, στον παρακάτω σύνδεσμο:

 

https://www.facebook.com/omadaalithias/videos/713624063225398