Βίτσας: Στην εποχή μου ένα ρωμαλέο φοιτητικό κίνημα διατηρούσε σε ησυχία τα πανεπιστήμια

Να πάρουν την κατάσταση στα χέρια τους και να αντιμετωπίσουν όσους εισβάλλουν και καταστρέφουν τα πανεπιστήμια, προέτρεψε τους φοιτητές ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρης Βίτσας.

 

Κατά τη διάρκεια της παρουσίας του στην πρωινή εκπομπή του τηλεοπτικού σταθμού Action24, δημοσιογράφοι που συμμετείχαν στην συζήτηση αναρωτήθηκαν γιατί ο ίδιος και ο ΣΥΡΙΖΑ αντιτίθενται με σφοδρότητα στην ελεγχόμενη είσοδο στα πανεπιστήμια, μολονότι στα πανεπιστήμια του εξωτερικού είναι αδιανόητο να εισέρχεται οποιοσδήποτε χωρίς έλεγχο.

 

Ο βουλευτής της αξιωματικής αντιπολιτεύσεως αδιαφορώντας προφανώς για την ασφάλεια και την σωματική ακεραιότητα των ίδιων των φοιτητών, εξέφρασε την επίσημη θέση του ΣΥΡΙΖΑ σύμφωνα με την οποία αποτελεί καθήκον των φοιτητών να επιβάλλουν οι ίδιοι την τάξη στους πανεπιστημιακούς χώρους στρεφόμενοι εναντίον όσων παρανόμως βρίσκονται μέσα στα πανεπιστήμια:

 

«Έτυχε να βγάλω και 'γω την ίδια σχολή που έβγαλε ο κύριος Κυρανάκης, ίσως κάποιες δεκαετίες μετά. Εγώ την τέλειωσα την σχολή και σας πληροφορώ ότι ένα τότε ρωμαλέο φοιτητικό κίνημα και η συνεργασία με τους καθηγητές, δηλαδή τη δεκαετία του '70 μιλάω, λέω διατηρούσε σε πλήρη ησυχία τα πανεπιστήμια».

 

Δείτε το video:

 

 

 

 

Δείτε την ανάρτηση στο facebook, στον παρακάτω σύνδεσμο:

 

https://www.facebook.com/omadaalithias/videos/714113843454358