Β.Κόκκαλης: Το πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ θα εξαχθεί από το επικείμενο συνέδριο

Η μόνιμη επωδός των στελεχών της αξιωματικής αντιπολιτεύσεως ιδίως από την στιγμή που ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας ζήτησε την άμεση διενέργεια εκλογών -μολονότι μέχρι προσφάτως αποκαλούσε εγκληματικό να ζητήσει κάποιος εκλογές εν μέσω πανδημίας- είναι πως ο ΣΥΡΙΖΑ είναι πανέτοιμος να κυβερνήσει διότι το κυβερνητικό του πρόγραμμα είναι απολύτως κοστολογημένο και ικανό να παρέχει τις λύσεις σε κάθε πρόβλημα.

 

Ο βουλευτής του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης Βασίλης Κόκκαλης μιλώντας στο βραδυνό δελτίο ειδήσεων του τηλεοπτικού σταθμού Kontra, αποκάλυψε πως το διαβόητο κυβερνητικό πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ δεν υπάρχει και πως θα καταρτιστεί μετά το επικείμενο συνέδριο του κόμματος.

 

Μάλιστα ο κ. Κόκκαλης χαρακτήρισε το πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ το οποίο στην καλύτερη περίπτωση αποτελεί έκθεση ιδεών, ότι έχει υπευθυνότητα, σοβαρότητα και αξιοπιστία:

 

«Επαφίεται πλέον στον ΣΥΡΙΖΑ - Προοδευτική Συμμαχία, το πρόγραμμα το κυβερνητικό να έχει υπευθυνότητα, σοβαρότητα και αξιοπιστία. Και αυτό το πρόγραμμα θα εξαχθεί από το συνέδριο το επικείμενο του ΣΥΡΙΖΑ - Προοδευτική Συμμαχία. Ένα πρόγραμμα επαναλαμβάνω με υπευθυνότητα και αξιοπιστία.»

 

Δείτε το video:

 

 

 

 

Δείτε την ανάρτηση στο facebook, στον παρακάτω σύνδεσμο:

 

https://www.facebook.com/omadaalithias/videos/447728100178817