Βούτσης: Τα τσαμπουκαλίκια και τα "θα διώξουμε την τρόικα" δε χώραγαν στην συγκεκριμένη περίπτωση

Σε μια ιδιαίτερη αποκάλυψη προχώρησε το ιστορικό μέλος του ΣΥΡΙΖΑ και τέως Πρόεδρος της Βουλής Νίκος Βούτσης αναφορικώς με την στάση του ΣΥΡΙΖΑ κατά την περίφημη πλέον "περήφανη διαπραγμάτευση" του πρώτου εξαμήνου του 2015.

 

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ με προκλητική άνεση και χαλαρότητα μας πληροφόρησε πως τα ανήμερα λιοντάρια του ΣΥΡΙΖΑ που θα έδιωχναν κλωτσηδόν την Τρόικα από την Ελλάδα, ήταν τελικώς μια ομάδα από υπάκουα γατάκια.

 

Μιλώντας σε διαδικτυακή εκδήλωση του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης, ο κ. Βούτσης χωρίς να νιώσει την παραμικρή αισχύνη εξευτέλισε το αφήγημα των δήθεν επαναστατών που δε θα έκαναν πίσω με τίποτα στις πιέσεις της Τρόικας διότι αγωνίζονταν για το καλό του ελληνικού λαού, όμως όπως απέδειξε ο κ. Βούτσης για το μόνο που νοιάζονταν πραγματικά ήταν η κατάληψη της εξουσίας με κάθε τρόπο χωρίς να διστάσουν ούτε στιγμή να ξεπουλήσουν τις "αδιαπραγμάτευτες αξίες τους".

 

Ο τέως Προεδρος της Βουλής είπε στους συνομιλητές του ότι το 90% αυτών για τα οποία διαμαρτύρονται, ο ΣΥΡΙΖΑ τα έκανε επειδή απλώς τους το είπε η Τρόικα και πως τα τσαμπουκαλίκια που πούλαγαν, τα τσιτάτα περί αποφασιστικότητας και οι άναρθρες κραυγές ότι θα διώξουν κλωτσηδόν την Τρόικα από την Ελλάδα ήταν στην ουσία παραμυθάκια για να πείσουν το πόπολο.

 

Τάδε έφη ο κ. Βρούτσης:

 

«Να μη μας τύχει στο κεφάλι όταν θα είναι η δεύτερη φορά διακυβέρνηση. Διότι στην πρώτη φορά διακυβέρνηση επιτρέψτε μου να σας πω ότι το 90% αυτών που μου είπατε ξέρω ότι ήταν δεσμεύσεις, καταναγκασμοί ή τρικλοποδιές που μπήκαν από τις μνημονιακές δεσμεύσεις τις οποίες είχαμε αναλάβει και από την πίεση των Θεσμών. Καθαρά πράγματα. Τώρα αυτά τα τσαμπουκαλίκια, αποφασιστικότητα και να τους βάλουμε και να μας βάλουν και θα τους δίωξουμε, δε χωράγανε στην συγκεκριμένη συγκυρία. Σας επαναλαμβάνω, διότι ήταν θέματα δεσμεύσεων, καταναγκασμών, ή υπονομεύσεων που έρχονταν απ' έξω.»

 

Και έκλεισε με το αμίμητο:

 

«Να μη μας ξανατύχει λοιπόν, μία προϋπόθεση. Εργαζόμαστε για να μη μας ξανατύχει, έτσι;»

 

Δείτε το video:

 

 

 

 

Δείτε την ανάρτηση στο facebook, στον παρακάτω σύνδεσμο:

 

https://www.youtube.com/channel/UCeeIVm3bKqeidZBKMUoTdBA