Ξανθόπουλος: Συγγενείς στελεχών όπως του Τζανακόπουλου δεν εκφράζουν την άποψη του ΣΥΡΙΖΑ στον Έβρο

Τον περασμένο Μάρτιο, ο Αντώνης Τζανακόπουλος, αδελφός του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρη Τζανακόπουλου, είχε συμμετάσχει σε διαδήλωση που πραγματοποιήθηκε έξω από την ελληνική πρεσβεία στο Λονδίνο, όπου οι διαδηλωτές φώναζαν το σύνθημα «Είναι και οι Έλληνες φονιάδες των λαών.»

 

Λίγες μέρες αργότερα ο Δημήτρης Τζανακόπουλος, μιλώντας στη Βουλή με την ιδιότητα του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου, κάλυψε πλήρως τον αδερφό του λέγοντας μάλιστα ότι «Εγώ, για την συμμετοχή του σε αυτήν την πορεία, δηλώνω απολύτως υπερήφανος και την προσυπογράφω στο σύνολό της.»

 

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Θεόφιλος Ξανθόπουλος μιλώντας στη βραδυνή εκπομπή του τηλεοπτικού σταθμού Action24, άδειασε τον κ. Τζανακόπουλο απαντώντας σε σχόλιο για την παρουσία του Αντώνη Τζανακόπουλου στην συγκέντρωση έξω από την ελληνική πρεσβεία στο Λονδίνο όπου οι διαμαρτυρόμενοι ζητούσαν να ανοίξουν τα σύνορα και την πλήρη κάλυψη που παρείχε στον αδερφό του ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρης Τζανακόπουλος.

 

Ο κ. Ξανθόπουλος δήλωσε τα ακόλουθα:

 

«Καταρχάς σε ότι αφορά τους αδελφούς Τζανακόπουλου. Ο ΣΥΡΙΖΑ έχει δομή, έχει προεδρείο, έχει κοινοβουλευτική ομάδα και έχει πολιτική θέση. Το ότι υπάρχουν στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ, το ότι υπάρχουν συγγενείς στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ, δε θολώνει, δεν αλλάζει την κατεύθυνση που είχαμε ως αξιωματική αντιπολίτευση.»

 

Δείτε το video:

 

 

 

 

Δείτε την ανάρτηση στο facebook, στον παρακάτω σύνδεσμο:

 

https://www.facebook.com/watch/?v=793279734545900