Ξενογιαννακοπούλου: Επί ΣΥΡΙΖΑ δεν έγινε κανένας πλειστηριασμός πρώτης κατοικίας

Συνεχίζεται αμείωτη η διαμάχη μεταξύ του ΣΥΡΙΖΑ και του πρώην στελέχους και υπουργού της πρώτης κυβέρνησης του Αλέξη Τσίπρα του 2015 Παναγιώτη Λαφαζάνη, αναφορικώς με την προστασία της πρώτης κατοικίας.

 

Η βουλευτής της αξιωματικής αντιπολιτεύσεως Μαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου κατά τη διάρκεια της παρουσίας της στην πρωινή εκπομπή της δημόσιας τηλεόρασης επέμεινε στην πολιτική γραμμή του κόμματός της, ότι επί κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ δεν έγινε ούτε ένας πλειστηριασμος πρώτης κατοικίας.

 

Χαρακτηριστικώς δήλωσε: «Επί κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ υπήρχε απόλυτη προστασία της πρώτης κατοικίας».

 

Ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Τάσος Χατζηβασιλείου που συμμετείχε στην συζήτηση, ρώτησε τη βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ αν θυμάται τί λέει ο Παναγιώτης Λαφαζάνης για τους πλειστηριασμούς πρώτης κατοικίας που γίνονταν επί κυβέρνησης του Αλέξη Τσίπρα.

 

Η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ επιχείρησε όπως κάνουν όλα τα στελέχη του κόμματός της να αποδομήσει όσα καταλογίζει εναντίον τους ο Παναγιώτης Λαφαζάνης για τους πλειστηριασμούς πρώτων κατοικιών:

 

«Αφήστε τον κύριο Λαφαζάνη, εγώ σας λέω τα στοιχεία, τα στοιχεία. Τα στοιχεία είναι, τα στοιχεία είναι ότι δεν έγινε κανένας πλειστηριασμός πρώτης κατοικίας».

 

Το πρώην ηγετικό στέλεχος και υπουργός του ΣΥΡΙΖΑ σε πρόσφατη συνέντευξη που παρεχώρησε εξαπέλυσε τα πυρά του υποστηρίζοντας πως η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ πραγματοποίησε χιλιάδες πλειστηριασμούς πρώτης κατοικίας φτωχών ανθρώπων:

 

«Ο ΣΥΡΙΖΑ έκανε όχι απλώς εκατοντάδες, χιλιάδες πλειστηριασμούς πρώτης κατοικίας φτωχών ανθρώπων. 80 τετραγωνικά μέτρα στα Σεπόλια, ένα υπόγειο 40 τετραγωνικών μέτρων στο Γκύζη, με ονόματα. Και πρόσφατα το έδωσα στη δημοσιότητα πάλι. Το λέω για την κοροϊδία του ΣΥΡΙΖΑ».

 

Τόνισε δε πως οι πρώην σύντροφοί του διέπραξαν εγκλήματα στο θέμα των πλειστηριασμών της πρώτης κατοικίας και της λαϊκής περιουσίας:

 

«Ο ΣΥΡΙΖΑ έχει κάνει τεράστια εγκλήματα στο θέμα των πλειστηριασμών και στο θέμα της πρώτης κατοικίας ιδιαίτερα και της λαϊκής περιουσίας ευρύτερα».

 

Δείτε το video:

 

 

 

 

Δείτε την ανάρτηση στο facebook, στον παρακάτω σύνδεσμο:

 

https://www.facebook.com/omadaalithias/videos/8259977614072667