Ξυδάκης για ΝΔ: Κ..λοδεξιοί της ΕΡΕ. Ξυδάκης για ΑΝΕΛ: Δεν μπορούν να χαρακτηριστούν

Απίστευτους χαρακτηρισμούς για τη Δεξιά στην Ελλάδα έκανε ο πρώην υπουργός του ΣΥΡΙΖΑ και νυν διευθυντής του ραδιοφωνικού σταθμού του ΣΥΡΙΖΑ «Στο Κόκκινο», Νίκος Ξυδάκης. Μιλώντας για τον φιλελευθερισμό στο ραδιοφωνικό σταθμό «Παραπολιτικά 90,1», χαρακτήρισε τα σημερινά στελέχη της ΝΔ «κ@λοδεξιούς της ΕΡΕ».

 

Αρχικά ο κ. Ξυδάκης υποστήριξε ότι ο Φιλελευθερισμός έχει εγκαταλειφθεί από τη Δεξιά εδώ και δεκαετίες και πλέον έχει ενταχθεί στην ατζέντα της αριστεράς λέγοντας ότι «Αυτοί δεν είναι φιλελεύθεροι, κ@λοδεξιοί, ΕΡΕ είναι.» 

 

Ο πρώην υπουργός του ΣΥΡΙΖΑ και νυν διευθυντής του ραδιοφωνικού σταθμού του ΣΥΡΙΖΑ «Στο Κόκκινο», απαντώντας στο δημοσιογράφο των «Παραπολιτικά 90,1 ο οποίος δήλωσε πως και ο ίδιος ο Μαρξ από φιλελεύθερες θέσεις ξεκίνησε, δήλωσε χωρίς καμμία περιστροφή:

 

«Ακριβώς, ακριβώς, ακριβώς. Αυτοί δεν είναι φιλελεύθεροι, κ@λοδεξιοί, ΕΡΕ είναι.»

 

Δεν είχε όμως πάντα αυτή την άποψη ο κ. Ξυδάκης, αφού υποστήριζε ενθέρμως πως οι βουλευτές των ΑΝΕΛ που στήριζαν την κυβέρνηση από το 2015 δεν είναι δυνατόν να χαρακτηρίζονται:

 

«Ο βουλευτής ο οποίος εξακολουθεί να υποστηρίζει μια κυβέρνηση που την στήριζε από το 2015, από τον Ιανουάριο του 2015, πάνε τέσσερα χρόνια γεμάτα, δε νομίζω ότι μπορεί να χαρακτηριστεί με οποιονδήποτε τρόπο.»

 

Δείτε το video:

 

 

 

 

Δείτε την ανάρτηση στο facebook, στον παρακάτω σύνδεσμο:

 

https://www.facebook.com/omadaalithias/videos/750059508948524