Ζαχαριάδης: Εντάξει, έκανε μία αστοχία ο ΣΥΡΙΖΑ στο θέμα με τη Siemens

Αφού κατέπεσε το υποτιθέμενο φοβερό σκάνδαλο που κατήγγειλε ο ΣΥΡΙΖΑ αναφορικώς με τη δήθεν εμπλοκή της εταιρείας Siemens στην προμήθεια των self tests και έγινε αντιληπτό από όλους ότι όσα επικαλέστηκε το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης ήταν μια εσκεμμένη και ενορχηστρωμένη απόπειρα αποπροσανατολισμού του ελληνικού λαού ώστε ο ΣΥΡΙΖΑ να χειραγωγήσει τους πολίτες και να καρπωθεί τη δυσαρέσκειά τους, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Κώστας Ζαχαριάδης ματαίως προσπάθησε να δικαιολογησει τα αδικαιολόγητα.

 

Σε συνέντευξη που παρεχώρησε στον ραδιοφωνικό σταθμό Θέμα 104,6, βρέθηκε στην άχαρη θέση να εξηγήσει για ποιο λόγο το κόμμα του προέβη σε αυτήν την αθλιότητα:

 

«Θέσαμε κάποια ερωτήματα αναφορικά με το ζήτημα των τεστ. Υπήρξαν δύο ζητήματα αναφορικά με τα τεστ. Ένα αυτό που θέτουν και οι επιστήμονες, κατά πόσο είναι αποτελεσματικά, έτσι, αυτό είναι το ερώτημα το ένα και το άλλο ήταν με το ποιος θα πάρει την ανάθεση. Δεν κατέβηκε η εταιρεία, εν πάση περιπτώσει αυτό κρίνεται κατά πόσο ας πούμε αυτό ήταν εύστοχο ή όχι, αλλά δε νομίζω ότι είναι το μείζον ζήτημα. Δηλαδή οκ, έκανε μια αστοχία ο ΣΥΡΙΖΑ σ' αυτό. Αλλάζει η ζωή των ανθρώπων ας πούμε;»

 

Δείτε το video:

 

 

 

 

Δείτε την ανάρτηση στο facebook, στον παρακάτω σύνδεσμο:

 

https://www.facebook.com/omadaalithias/videos/742056313177445