Ζαχαριάδης: Η μισή κυβέρνηση ΝΔ είναι από κολλέγιο ενώ η μισή κυβέρνηση Τσίπρα ήταν από δημόσιο

Ένα βήμα παραπέρα προχώρησε την μέχρι χθες θεωρούμενη ως ολοκληρωμένη γερμανική σχολή της λογικής και των αναλυτικών αληθειών, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Κώστας Ζαχαριάδης.

 

Ο κ. Ζαχαριάδης κατά την παρουσία του στη βραδυνή εκπομπή του τηλεοπτικού σταθμού Action24 επιχείρησε να ενισχύσει το ανθρώπινο προφίλ του Αλέξη Τσίπρα λέγοντας πως ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης τελείωσε δημόσιο σχολείο και πανεπιστήμιο, ξεχνώντας με βολικό τρόπο να αναφέρει πως ο αρχηγός του ΣΥΡΙΖΑ έχει επιλέξει την ιδιωτική εκπαίδευση ως εφόδιο για το μέλλον των παιδιών του.

 

Θέλοντας να ενισχύσει το επιχείρημά του δήλωσε πως η μισή κυβέρνηση του Μητσοτάκη είναι από το κολλέγιο, ενώ η μισή κυβέρνηση του Τσίπρα ήταν από το δημόσιο σχολείο:

 

«Όχι δε λαϊκίζουμε. Όταν η μισή κυβέρνηση του κυρίου Μητσοτάκη είναι από το κολλέγιο, κάτι λέει αυτό. Και όταν η μισή κυβέρνηση του Τσίπρα είναι από το δημόσιο σχολείο, στο Μαρούσι, στη Νέα Ιωνία, στη Νέα Φιλαδέλφεια και αυτό κάτι λέει.»

 

Η άλλη μισή κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας και του ΣΥΡΙΖΑ αναρωτιέται τι λέει η βίαιη αποδόμηση των κορυφαίων φιλοσόφων της Ιστορίας από τον Κώστα Ζαχαριάδη.

 

Δείτε το video:

 

 

 

 

Δείτε την ανάρτηση στο facebook, στον παρακάτω σύνδεσμο:

 

https://www.facebook.com/omadaalithias/videos/1264417263979638