Ζαχαριάδης: Τα λίγα γκρίζα μαλλιά που έχει ο Τσίπρας είναι η πλευρά της εμπειρίας του

Μία άγνωστη ευαίσθητη πλευρά του εαυτού του φανέρωσε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Κώστας Ζαχαριάδης.

 

Ο βουλευτής της αξιωματικής αντιπολιτεύσεως κατά την παρουσία του στη βραδυνή εκπομπή του τηλεοπτικού σταθμού BlueSky ξεδίπλωσε το ποιητικό του ταλέντο, εκθειάζοντας με ανεπανάληπτο τρόπο τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξη Τσίπρα.

 

Ο κ. Ζαχαριάδης αφέθηκε αχαλίνωτος στον ποιητικό του οίστρο φροντίζοντας οι πολίτες να γίνουν κοινωνοί των ανωτέρων εννοιών που πρεσβεύει το κόμμα της αξιωματικής αντιπολιτεύσεως. Τόνισε με εμφατικό τρόπο πως όχι μόνο τα λάθη τους είναι η άλλη πλευρά της εμπειρίας τους αλλά και πως τα λίγα γκρίζα μαλλιά που έχει τώρα ο Τσίπρας είναι η πλευρά της δικιάς του εμπειρίας:

 

«Τα λάθη μας είναι η άλλη πλευρά της εμπειρίας μας, τα λίγα γκρίζα μαλλιά που έχει τώρα ο Τσίπρας που δεν τα είχε τότε, είναι η πλευρά της εμπειρίας του, η εγγύηση ότι τον Σεπτέμβρη που θα γίνουν οι εκλογές και θα 'μαστε πρώτο κόμμα και θα συγκροτήσουμε κυβέρνηση, δε θα επαναλάβουμε τα λάθη του παρελθόντος».

 

Ο θυμόσοφος λαός θα σχολίαζε πως ο Κώστας Ζαχαριάδης και οι σύντροφοί του έμαθαν στου κασίδη του κεφάλι, επηρμένοι που πίστεψαν πως θα έφερναν την παγκόσμια επανάσταση, μόνο και μόνο για να γυρίσουν πίσω σα βρεγμένες γάτες έπειτα από την περίφημη 17ωρη διαπραγμάτευση, αδιαφορώντας ακόμη και σήμερα για το γεγονός ότι παρ' ολίγον να καταστρέψουν ολοσχερώς την πατρίδα.

 

Δείτε το video:

 

 

 

 

Δείτε την ανάρτηση στο facebook, στον παρακάτω σύνδεσμο:

 

https://www.facebook.com/omadaalithias/videos/731553251402113