Ζαχαριάδης vs Ραγκούση για το πως κυβέρνησε ο ΣΥΡΙΖΑ

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Κώστας Ζαχαριάδης, μιλώντας στο βραδυνό δελτίο ειδήσεων του τηλεοπτικού σταθμού Kontra, άσκησε δριμεία κριτική στην κυβέρνηση κατηγορώντας την για διασπάθιση δημοσίου χρήματος και διαπλοκή.

 

Ο κ. Ζαχαριάδης ήρθε σε οξεία αντιπαράθεση με το βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας Δημήτρη Μαρκόπουλο, στον οποίο τόνισε ότι είναι συνεπής στις ιδέες του και ότι ο ΣΥΡΙΖΑ ως κυβέρνηση δεν έχει προβεί σε διασπάθιση δημοσίου χρήματος, ούτε σε απευθείας αναθέσεις, ούτε σε χρηματοδότηση φίλων του.

 

Ο βουλευτής του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης δήλωσε τα ακόλουθα:

 

«Εγώ θεωρώ ότι είμαι συνεπής με τις ιδέες μου. Ούτε διασπάθιση δημοσίου χρήματος κάναμε, ούτε απευθείας αναθέσεις σε media χωρίς περιεχόμενο κάναμε, ούτε τους φίλους μας χρηματοδοτήσαμε.»

 

Σε όλα αυτά έχει απαντήσει σε πρότερο χρόνο ο νυν σύντροφος του κ. Ζαχαριάδη, ο Γιάννης Ραγκούσης ο οποίος έχει ασκήσει σκληρή κριτική στο σύνολο των ζητημάτων που αναφέρθηκε ο κ. Ζαχαριάδης αποδομώντας ένα προς ένα τα δομικά συστατικά του δήθεν ηθικού πλεονεκτήματος των στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ, αναφορικώς με τον αγώνα που έχουν δώσει κατά της διαπλοκής και των συμφερόντων.

 

Δείτε το video:

 

 

 

 

Δείτε την ανάρτηση στο facebook, στον παρακάτω σύνδεσμο:

 

https://www.facebook.com/watch/?v=294384165155895