Χορηγία της ΕΡΤ σε έκθεση της Πρεσβείας της Βενεζουέλας

Η ΕΡΤ διαφημίζει δράσεις της Πρεσβείας της Βενεζουέλας στην Ελλάδα

Την ίδια ώρα που η αριστερή κυβέρνηση του Μαδούρο στη Βενεζουέλα σκοτώνει διαδηλωτές, η αριστερή κυβέρνηση του Τσίπρα εξασφαλίζει χορηγίες για τις δράσεις της Πρεσβείας της Βενεζουέλας στην Ελλάδα.

Χορηγοί επικοινωνίας της έκθεσης "Βενεζουέλα, Όμορφη Χώρα εν Κινήσει" που διοργανώνεται από την Πρεσβεία της Βενεζουέλας στην Ελλάδα είναι η ΕΡΤ και ο ραδιοφωνικός σταθμός του ΣΥΡΙΖΑ "Στο Κόκκινο":

Η ΕΡΤ, όπως αναφέρει η απόφαση που αναρτήθηκε στη Διαύγεια, στο πλαίσιο της χορηγίας επικοινωνίας θα προσφέρει :

1. Τη μετάδοση εξήντα (60) ραδιοφωνικών μηνυμάτων, διάρκειας τριάντα (30") δευτερολέπτων, από το Kosmos 93.6 στον αδιάθετο διαφημιστικό χρόνο της Ε.Ρ.Τ. Α.Ε., κατά το διάστημα από την παράδοση του μηνύματος έως 29-09-2017. Τo σποτ θα αποσταλεί έτοιμο προς μετάδοση από τον επιχορηγούμενο.

2. Την προβολή της έκθεσης από την ιστοσελίδα της Ε.Ρ.Τ. Α.Ε..

3. Την προβολή της έκθεσης από τις τηλεοπτικές & ραδιοφωνικές εκπομπές της Ε.Ρ.Τ. Α.Ε..

Η δημόσια τηλεόραση λοιπόν εξασφαλίζει δωρεάν διαφήμιση μεγάλης αξίας για τις δράσεις της Πρεσβείας της Βενεζουέλας, ενώ την ίδια στιγμή 93 άνθρωποι έχουν πεθάνει στη χώρα του Μαδούρο από τότε που ξεκίνησαν οι αντικυβερνητικές διαδηλώσεις.

Σε χθεσινές συγκρούσεις μάλιστα πέθανε ένας 16χρονος κατά τη διάρκεια διαδήλωσης, ενώ δεκάδες τραυματίστηκαν.

 

Υπενθυμίζουμε ότι οι Ευρωβουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ είχαν καταψηφίσει το καταδικαστικό για την κυβέρνηση Μαδούρο ψήφισμα του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου.

Σε μια αντίστοιχη πρόσφατη έκθεση της Πρεσβείας της Βενεζουέλας με τίτλο "Ο Τσάβες εμπνέει" ο ΣΥΡΙΖΑ είχε εκπροσωπηθεί και επίσημα από τον υπεύθυνο του τομέα Ευρωπαϊκών και Διεθνών Υποθέσεων του κόμματος, Γιάννη Μπουρνούς.