Ο Δημητράς «έδωσε» την Γιαννακάκη του ΣΥΡΙΖΑ για την εκδήλωση με την Ομοσπονδία Τούρκων της Δυτικής Θράκης

Όχι απλώς είχε δηλώσει συμμετοχή στην εκδήλωση με την Ομοσπονδία Τούρκων της Δυτικής Θράκης η Μαριά Γιαννακάκη, αλλά ακύρωσε τελευταία στιγμή με δικαιολογία ότι είχε πυρετό από το εμβόλιο!

 

Σύμφωνα με το mail που δημοσιοποίησε ο Παναγιώτης Δημητράς με ανάρτησή του στο twitter, την οποία αφαίρεσε αργότερα, επιβεβαιώθηκε ότι η κ. Γιαννακάκη ακύρωσε τελευταία στιγμή τη συμμετοχή της στην εκδήλωση επικαλούμενη λόγους υγείας λίγο πριν την έναρξη της εκδήλωσης.

 

 

 

 

Η ίδια με θράσος χθες διέψευδε ότι συμμετείχε στην επίμαχη εκδήλωση και ήθελε να της ζητήσουμε συγγνώμη! Παρόμοια ανάρτηση έκανε και ο Δημήτρης Παπαδημούλης.

 

 

 

 

Τι συνέβη:

 

Η πρώην Γενική Γραμματέας Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων επί ΣΥΡΙΖΑ, Μαρία Γιαννακάκη είχε δηλώσει συμμετοχή σε εκδήλωση που συνδιοργάνωνε η λεγόμενη "Ομοσπονδία Τούρκων της Δυτικής Θράκης" με τον Γάλλο ευρωβουλευτή των Πρασίνων Francois Alfonsi.

Θέμα της εκδήλωσης ήταν το υποτιθέμενο μακροχρόνιο πρόβλημα της μη εκτέλεσης των αποφάσεων του Ευρωπαϊκού Δικαστηρίου Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων (ΕΔΔΑ) από την Ελλάδα.

 

Η ίδια αργότερα χθες διέψευσε την συμμετοχή της στην εκδήλωση και απαίτησε από την Ομάδα Αλήθειας να ζητήσει συγγνώμη.

 

Φυσικά δεν ζητήσαμε συγγνώμη, καθώς η Μαρία Γιαννακάκη είχε δηλώσει συμμετοχή στην όπως φαίνεται και από την αφίσα και από την επίσημη πρόσκληση που έστειλε ο Ευρωβουλευτής François Alfonsi.

Προφανώς μετά τον ντόρο ακύρωσε την εμφάνισή της χωρίς να το ανακοινώσει.

3 μήνες πριν είχε συμμετάσχει σε παρόμοια εκδήλωση με την «Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία Τούρκων Δυτικής Θράκης (ABTTF)» https://youtu.be/4hjzdG0ihdM