Μετά τους dj στα λεωφορεία, τώρα βάζουν και καλλιτεχνικό διευθυντή στη ΔΕΗ!

Σάλο είχε προκαλέσει πριν λίγους μήνες η είδηση ότι προσελήφθη μουσική επιμελήτρια από τον ΟΑΣΑ, που επιλέγει τη μουσική που ακούγεται στα ΜΜΜ.

Το τραγελαφικό ήταν ότι, σύμφωνα με τους οδηγούς των λεωφορείων, τα περισσότερα μέσα μεταφοράς δεν διαθέτουν τα απαραίτητα ηχοσυστήματα λόγω παλαιότητας. Ο μισθός της επιμελήτριας είχε προβλεφθεί να είναι 3.900 ευρώ το τρίμηνο.

 

Απ' ότι φαίνεται όμως οι... καλλιτεχνικές προσλήψεις δεν σταμάτησαν εκεί.

Και στην χρεωκοπημένη ΔΕΗ, την ώρα που στέλνουν εκατομμύρια φουσκωμένους λογαριασμούς, θεώρησαν προτεραιότητα να προσλάβουν καλλιτεχνικό διευθυντή!

Ο διαγωνισμός για την πρόσληψη του έτρεξε στο διάστημα 24 Μαρτίου – 10 Απριλίου και θα παρέχει τις υπηρεσίες του Καλλιτεχνικού Διευθυντή της Χορωδίας της ΔΕΗ - ΔΕΔΔΗΕ για χρονικό διάστημα 8 μηνών, από 1.5.2017 έως και 31.12.2017.

Για τις υπηρεσίες του δε αυτές θα πληρωθεί με 15.000 ευρώ, δηλαδή 1.875 ευρώ μηνιαίως.

Ο καλλιτεχνικός διευθυντής θα είναι υπεύθυνος για την καλλιτεχνική διεύθυνση και τη μουσική διδασκαλία της χορωδίας ΔΕΗ – ΔΕΔΔΗΕ.

 

Όλα αυτά έρχονται λίγες μέρες μόνο μετά την απόφαση της Υπουργού Πολιτισμού Λυδίας Κονιόρδου, να προσλάβουν 2.338 αρχαιολόγους που θα πληρώνονται απ' την ΔΕΗ καθώς και της απόφασης της εταιρείας να δώσει 2,5 εκ. ευρώ για να διαφημίσει το ρεύμα